Olika metoder för tandblekning 

Är dina tänder missfärgade och du har bestämt dig för att bleka dem med https://tandblekningbutiken.se/? Om dina tänder gör dig missnöjd med ditt leende är detta definitivt något du ska göra. Det finns dock en del beslut som du behöver ta innan du är redo. Bland annat om du ska göra det hos en tandläkare eller om du tänker göra det hemma? När du gör det hos tandläkaren har de tillgång till metoder som du inte effektivt kan utföra hemma, detta är till exempel behandling med UV ljus. Det finns en del produkter som lovar samma typ av UV ljus behandling hemma som hos tandläkaren, dock är detta något du bör vara försiktig med att använda. Det är även dyrare att göra det hos tandläkaren, dock kan du känna dig säker på att allt går rätt till och att dina tänder inte kommer att skadas när du gör det hos tandläkaren. Det innebär dock inte att det är farligt att göra det hemma, tvärtom finns det idag många olika metoder för dig som vill bleka tänderna hemma. Du kan göra detta på ett tryggt och säkert sätt så länge du läser på om lite olika metoder innan. Du bör inte bleka tänderna hemma om du redan har hål i tänderna, om du upplever ilningar ibland. Du bör inte heller göra det om du ammar eller om du är gravid. 

De mest vanliga metoderna för dig som vill bleka tänderna hemma är tandkit, tandpenna och tandremsor. Alla dessa metoder är enkla att använda. Du bör alltid se till att välja produkter som är godkända av EU. De bör inte heller innehålla saker som är skadliga för dina tänder. Det finns idag många produkter som ger ett minst lika bra resultat som hos tandläkaren utan att vara skadliga alls för dina tänder. 

Det finns även en hel del huskurer för den som vill bleka sina tänder hemma, detta är oftast mest kostnadseffektivt. Många av dem sägs vara skonsammare med mot tänderna. Bland annat kan man  använda sig av bikarbonat för att bleka tänderna hemma. När det kommer till huskurer handlar det ofta om ingredienser som du redan har hemma. Du kan även välja att äta en del livsmedel för att få vitare tänder naturligt. Jordgubbar är ett av dem som sägs ge vitare tänder, teorin bakom är att ju mer jordgubbar du äter, desto vitare tänder får du. Det kanske låter för bra för att vara sant, men vad har du att förlora?  Du kan även bleka tänderna med kokosolja, en vanlig metod är så kallad oil-pulling. Detta innebär att du håller oljan i munnen omkring 20 minuter och sedan spottar ut den. Detta upprepas varje morgon. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>