Ahrefs kan hjälpa dig lyckas med marknadsföringen 

Ahrefs är ett mjukvaruföretag som arbetar med att ta fram och utveckla verktyg för att arbeta med SEO och andra delar inom den digitala marknadsföringen för att vara bäst seo företag. De grundades i Singapore där även huvudkontoret är placerat, men vänder sig till användare över hela världen. Deras mål är att alla ska lyckas med sin marknadsföring och att kunna göra det själv på ett smidigt och lättförståeligt sätt. Tjänsterna ska vara utformade för att passa både nybörjare och riktiga SEO-proffs. 

De erbjuder tjänster som ska kunna används inom alla delar av SEO och till det finns gratis utbildningsmaterial som ska guida användaren att på egen hand kunna förstå och planera sitt SEO arbete på ett djupare plan. Det finns vissa SEO verktyg som vid första användningarna kan upplevas som komplicerade och svårhanterliga. Detta är något som Ahrefs velat undvika genom att ha en enkel design och förklaringar till varje värde som användarna får fram. Man erbjuder även exempel på hur varje värde kan användas vidare mer konkret i den fortsätta arbetsprocessen – vilket är bra för de som befinner sig i början av sin SEO och marknadsföringsresa. 

Några av sakerna du kan få ut av Ahrefs: 

  • Gratis utbildningsmaterial. Det finns flera olika kurser i varierande längd för alla användare att ta del av, helt utan kostnad. I de olika utbildningarna, som både finns i video- och textformat kan du lära dig grunderna inom SEO, hur man gör en keyword research och hur man på bästa sätt bygger användbara länkar. Dessutom finns ett stort antal supportartiklar som tar upp enskilda problem man kan tänkas stöta på. 
  • En tydlig översikt av hur det går för din webbplats.  I översikten kan du som användare få en överblick över relevant data för dig, som du sedan kan analysera och arbeta vidare med. Några av de saker som du kan se i översikten är hur stark din domän är i jämförelse med konkurrenterna inom online casino (till exempel), om det finns externa hemsidor som länkar till din webbplats och även om det finns hemsidor som länkar till dina konkurrenter men inte till just din hemsida. Du kan även se vilka sökord som dina besökare använder och inom vilka ord ni ligger rankade topp 100 på. Såklart kan du även se den totala trafiken och hur den är kopplad till vissa utvalda sökord. 
  • Hitta de hemliga omnämningarna. Med hjälp av Ahrefs finns möjligheten att lista ut vilka andra hemsidor som skriver om ditt företag utan att ha länkat vidare till er hemsida. Funktionen “Content explorer” ger möjligheten att gallra fram alla hemsidor som skriver om er utan länk och ger därmed möjligheten att kontakta dessa och be om en länk. 

Detta är bara några av de saker som Ahrefs erbjuder. Mycket innehåll kan användarna komma åt gratis, men vissa funktioner kräver att du är en betalande medlem. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>