Funderar du på tandblekning?

Något de allra flesta vill undvika är missfärgningar på tänderna, det kan ge ett ofräscht intryck och se ut som att man inte tar hand om sig själv – välj https://tandblekningbutiken.se/. Missfärgningar är dock något som naturligt sker med tiden, alkohol, cigaretter och olika typer av mat missfärgar tänderna. Tänderna blir naturligt gulare med åren oavsett hur mycket du borstar, det är viktigt att du kommer ihåg detta. Tandkräm som lovar ett vitare leende kan hjälpa en del men främst underhåller de redan vita tänder.

Om dina tänder är några nyanser mörkare än du vill ha dem är det därför klokt att testa på tandblekning. Du behöver idag inte gå till en tandläkare för detta utan du kan göra det hemma. Det finns många olika sätt och därav kan du utföra tandblekningen tryggt. Det du bör ha i åtanke är att det kan ta längre tid att nå det resultat du önskar hemma och om du har hål i tänderna eller ilningar är detta något du bör undvika då det kan göra det värre med fel metod. Minst bör du rådfråga en tandläkare innan dess att du utför tandblekningen hemma i detta fall.

När man gör en tandblekning hemma är den vanligaste metoden man brukar använda sig av ett tandblekningskit. Denna metod innebär att du kommer behöva skapa en skena som är menad för dina tänder. Allt du behöver finns i tandblekningskitet. Du börjar med att värma upp skenan, detta gör man oftast med hjälp av varmt eller kokande vatten. Därefter placerar du skenan när den är mjuk i din mun så att den gör en avgjutning av dina tänder. När skenan senare har svalnat placerar du tandblekningsgel i skenan och därefter har du den i din mun en tidsperiod. Du kan upprepa denna metod tills dess att du når det resultat du önskar.

Om denna metod låter för avancerad för dig kan du istället använda dig av en tandpenna, detta är enkelt och skonsamt för tänderna. Du penslar helt enkelt tandblekningsgel på tänderna med en penna. Appliceringen är lätt och detta går snabbt. Ofta gör du det morgon och kväll för att uppnå det resultat du vill ha, nackdelen är att det kan ta lång tid innan du får ett sånt pass vitt leende som du önskar. Mer populärt på sistonde har tandremsorna blivit, dessa är tillverkade av ett klistrigt plastmaterial som du placerar över dina tänder. De har tandblekningsgel på insidan och efter cirka 20 minuter har du ett vitare leende. Även detta är en period du behöver upprepa regelbundet för att få och bibehålla det leende du önskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>