Tre sätt att bleka dina tänder

Ett skinande vitt leende är något som de flesta eftersträvar eftersom det är tack vare ett vitt leende som man ser fräsch och hälsosam ut. Som tur är finns det olika sätt att uppnå ett vitare leende och man är inte längre beroende av att ha råd, tid eller lust med tandläkarbesöket för att få ett vitare resultat.

Vitare tänder professionellt

Det traditionella sättet att bleka sina tänder är hos tandläkaren. Där får du en professionell tandblekning med de rätta produkterna för att åstadkomma precis det du vill ha. En tandläkare kan även anpassa vitheten så att den ser naturlig ut på dig. Om tänderna blir för vita för dig så kan det få motsatt effekt och se onaturligt ut. Olika människor passar i olika nyanser av vitt, därför är det viktigt att få en vit färg som passar just dig. Hos tandläkaren får du precis det.

Att bleka tänderna hos tandläkaren är metoden som ger det säkraste resultatet. Du vet precis vad du kan förvänta dig och får resultat därefter, men det är också det dyraste alternativet.

Bleka tänderna hemma

Eftersom många gärna vill ha ett vitare leende men av olika anledningar inte vill gå till tandläkaren för att få det, så har det skapats en hel del tandblekningskit för hemmabruk. De kostar några hundralappar och brukar inkludera 1-5 användningstillfällen. Beroende på vilket tandblekningskit man väljer kan man få ett kit som innehåller separata tandskenor och en blekande gel. Det finns även kit där det blekande medlet redan är integrerat i tandskenor eller tandremsor och som är färdiga att fästas på tänderna.

För dig som vill prova på att experimentera själv hemma kan ett tandblekningskit vara något för dig. Ha i åtanke att ett tandblekningskit för hemmabruk kan likställas med att färga håret hemma https://tandblekningbutiken.se/. Det kommer att ge resultat, men för att få ett garanterat bra resultat så är det bättre att gå till tandläkaren. Om ett tandläkarbesök inte är aktuellt för dig så kan du ändå räkna med att få en bättre effekt av ett tandblekningskit än från många andra tandblekningsmetoder i hemmet.

Bleka med kol

Aktivt kol har visat sig ha en blekande effekt på tänderna. Det finns idag många produkter med aktivt kol som kan användas i vardagen för att bleka tänderna själv hemma. De flesta produkter är tandkrämer eller pasta som man kan använda dagligen till skillnad från tandkrämer med slipande blekningsmedel, som annars är den vanligaste formen av blekande tandkräm. Dessutom finns det tuggummi med aktivt kol som kan ha en blekande effekt.

Välj produkter med aktivt kol om du vill få ett vitare leende på ett naturligt sätt och integrera en tandblekning i din vardagliga skönhetsrutin eller som komplement till andra tandblekningsmetoder.